Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2009 19:38 - Ако си умен, красив и богат ...
Автор: mkalpakchiew Категория: Забавление   
Прочетен: 2327 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.06.2009 19:55


Хайде признайте си, че сте се отцепвали поне веднъж подобаващо. Или поне сте се омотвали качествено? Добре де – поне сте били приятно замаяни. До където и да сте се докарали с чаша алкохол в ръка сте минали през 5 фази. Няма начин да не откриете себе си в описанията.



Ще започна с вица...image

В завод за алкохол умира щатният дегустатор и пускат обява, че търсят нов. Явява се алкохолик, окъсан, мърляв. Директорът на завода се чуди как да го отпрати. Правят му тест. Дават му чаша, той опитва и казва:
- Червено вино, мерло, тригодишно, северен склон, отлежало в метални цистерни.
- Правилно.
Друга чаша.
- Червено, каберне, осем години, югозападен склон, дъбови бъчви.
- Правилно.
Директорът се вижда в чудо и намигва на секретарката си да направи нещо. Тя носи чаша с урина. Алкохоликът опитва:
- Блондинка, 26-годишна, бременна в третия месец. И ако не ме вземете на работа, ще кажа от кого!



№1 – Умен
Изведнъж се превръщате в експерт по всяка тема. Филосовствате, знаете всичко най-добре и горите от желание да споделите знанията си с всеки потенциален слушател. В този стадийй винаги вие сте прави, а събеседникът ви непоправимо греши, но вие ей сега ще му обясните как стоят нещата. Готови сте да прекарате часове за да го убедите в правотата си.

Става интересна гледка, когато и двете страни по спора са в този стадий. Двама души спорят по проблем, за който си нямат и най-малка представа, но абсолютната им убеденост в компетентността им осигурява нечовешко забавление на всеки слушащ.

№2 – Красив
Прекрасен етап. Комплексите изчезват, стойката се изправя и започвате да се оглеждате и „хвърляте белтъци” на противоположния пол. На този етап сте убедени, че сте най-добре изглеждащата личност в цялото помещение и всеки гледа във вас. Намигате на непознати и ги каните на танц, защото те – естествено – са ви се възхищавали цяла вечер. Вие сте центърът на вниманието, и това е естествено, защото вие сте най-красивото Божие творение.
Не забравяйте, че все още сте умни, следователно можете да говорите по всяка тема на света. 
 
№3 – Богат
Ставате най-богатият човек на света и поръчвате пиене за целия бар. Майната и на заплатата. Чувството да си щедър е прекрасно, нали?. На този етап може да правите и облози. Разбира се, все още знаете всичко, така че няма как да загубите. Освен това поръчвате пиене на всички в бара, които ви се възхищават, защото вие сте най-богатата, най-красивата и най-умна личност в света.

№4 – Безсмъртен
В този етап можете да се биете с хората, с които сте правили облози, защото нищо не може да ви уязви. Можете да отидете при гаджето на жената, която цяла нощ ви се е възхищавала, и да го предизвикате на схватка между пари и интелект. Няма как да загубите, защото знаете всичко, имате всички пари на света, а евентуално сбиване не ви плаши, защото сте неуязвим. Струва ви се, че сте невероятно бърз и можете да давате уроци по кунг-фу на „Момчето със свирката”. Дори и ако ви ступат в този етап и оствят да лежите на пода ще сте убеден, че вие сте „върха”, просто нападателите са били много.

№5 – Невидим
Последният стадий или така наречения „стадий БАТМАН”. Можете да правите каквото ви скимне, защото никой не ви вижда. Можете да танцувате на масата, или да се съблечете по бели гащи, с цел да впечатлите хората, които ви се възхищават. Останалите в помещението просто не могат да ви видят. Освен това сте невидими и за тези, с които сте се сбили по-рано.
Можете да вървите по улицата, пеейки с пълно гърло (все още сте умни, така че знаете песента идеално), и никой няма да помисли нищо лошо, защото сте невидими. Всички задръжки са изчезнали. Каквото и да направите, никой няма да разбере.
image
Или поне вие няма да си спомняте.

 

 чудеса.нет  

 



Тагове:   хумор,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mkalpakchiew
Категория: Изкуство
Прочетен: 587599
Постинги: 123
Коментари: 376
Гласове: 7139