Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2009 09:45 - Какво да носим през 2009-а, за да ни върви
Автор: mkalpakchiew Категория: Изкуство   
Прочетен: 2376 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 18.03.2009 12:33


Какво да носим през 2009-а, за да ни върви image Овен: За теб улицата е подиум
Улицата за вас е моден подиум. Вашият девиз е: "Да живее авангардът."". Само Овните са склонни да принесат в жертва на модата своя природен стил и естествения си облик. Умереността не е тяхната стихия.

"Рогатото добиче" проявява екстравагантност не само във фасона, ами и в цветовата гама. Фаворити са му всички оттенъци на червеното - огънят като типично овнешка стихия го задължава. Слабостта на зодията е аксесоарът, детайлът: колани, пагони, подплънки, бастички.

Изобщо всичко, което позволява да демонстрира стройната си фигура. 
През всеки сезон от настъпващата година трябва да имате подходяща шапка на главата си. Погрижете се вашата колекция от шапки да е според модата и според личния ви вкус, за да я носите с удоволствие.
image
Телец: Стил - елегантна простота
Принципът на Телеца е "Може да нямам много дрехи, но всички трябва да са със суперкачество. Дори с минигардероб той успява да представи макси достойнствата на тялото си.

Телците имат прекрасно усещане за материи и десени. Техният стил е елегантната простота. А "черешката на тортата" - шикозната класика. Дори да има две поли и три блузи, жената Телец всеки ден ще окръгля очите на околните с нови, немислими, но елегантни комбинации. Тайната им се крие в аксесоарите. Телците обичат масивни и обикновени като форма накити, но непременно от "истински" материали - злато, платина, скъпоценни камъни. 
Вие обожавате аксесоарите и тази година ще можете да си позволите каквото си поискате. Носете винаги шал като допълнение към тоалета ви. Елегантна брошка или малка изискана значка на ревера ви ще правят голямо впечатление, а и ще ви носят късмет. През годината ще трябва да си купите по-голям портфейл.

image
Близнаци:И ефектно, и дрипаво
Не може да надникнете в гардероба на Близнаците без риск за живота. Те притежават най-голямата колекция от дрехи!

Причината е проста: прекалено честа смяна на настроенията, която влияе върху избора им на стил-от ефектното до дрипавото. Близнаците пазаруват стихийно тоалети и мигом забравят за тях.

Модата за Близнаците е игра. Лекотата и пластичността на дрехата е по-важна за тях от цвета и плата. Стилът на зодията е неутрален - джинси, фланелки, спортни сака. Подобни са и аксесоарите - фишута, пъстри вратовръзки, шнурчета. 
За да имате успех, сменяйте по-често тоалетите си през тази година. Не се показвайте в работата си два дни подред в един и същи костюм. Като аксесоар сега използвайте ръкавици в по-ярки и екстравагантни цветове. Лятото ще изглеждате добре в къси панталони.
image
Рак: Не те влече екстравагантността
Природата не е надарила човека Рак с хитинова обвивка и той сам си я създава. Дълги шалове, пончо, драпировки -силуетът им напомня овал. Под знака на Рака са дрехите за бъдещи майки.

За него е важна чистотата и спретнатостта, затова той предпочита естествените материи. Раците никога няма да се въргалят на дивана с мърляви шорти. Те за всеки случай имат подходящ тоалет.
И за тях не е беда, че той не е последен писък на модата. Важното е, че е практичен и не особено ярък. Раците нямат склонността да се глезят и екстравагантността не ги влече. Стилът им е спартански. 
Ще правите впечатление, ако към тоалетите си прибавяте малко късо елече или елегантна жилетка. Това е кокетно, но и елегантно. За мъжете през лятото може дори да махнат сакото и отдолу да останат по риза с елече.
image
Лъв: Никога с фалшиво бижу
Царят на животните не може да бъде упрекнат в липса на вкус, независимо дали е по пижама или във вечерен тоалет. Девиза им го оповести Коко Шанел "Модно е онова, което нося аз!".

Щедрата природа на Лъва личи във всичко. "В огромното деколте, в широките поли, в помпозните ревери. Лъвът избира дреха и по цвят, и по плат, и по качество. Цената няма значение. Под знака му минаваттоалетите за театрални представления, балове и банкети. Любимите му цветове са оранжев, злато и пурпур. Дори да са в затруднено материално положение, Лъвовете никога няма да сложат масова бижутерия. 
Тази година ще правите впечатление с ярки и фрапантни шалове и вратовръзки, в крещящи цветове. Дрехите в ярки тонове ще привличат погледите към вас и това много ще ви харесва.
image
Дева: Долу финтифлюшките
Дрехата да бъде подходяща "за хоп и за гроб" е най-важно за Девата. Нейната рационалност и практичност понякога биха могли да стигнат до абсурд, ако не беше удивителното й умение да комбинира детайлите. Тя не се ограничава в избора на цветове: от сиво до синьо, от жълто до беж. Важни са строгите изчистени линии и простата кройка. Никакви финтифлюшки! На Девата й отиват делови костюми. Щедрите деколтета и минижупи са по-скоро изключение от правилото. Девите не обичат накитите, но ако избират, те непременно са функционални. Например - гривна-часовник или пръстен със скривалище. 
Вашият семпъл вкус граничи с екстравагантност и през тази година можете да го демонстрирате открито. Едно поставено копче на оригинално място ще превърне най-скучната пола в тоалета на сезона. Вие ще диктувате стила и модата на компанията ви.
image
Везни: Символ на добрия вкус
Везните са символ на добрия вкус, макар понякога да изпадат в крайности.
Обаче облеклото им е винаги хармоНИЧНО.

Щом веднъж намерят своя стил, Везните му остават верни цял живот. От време на време в гардероба им настъпват дребни промени и новостите им стават любими. Основното изискване на Везните е към цвета: пастелни, тънки оттенъци на розовото и светлосиньото. Жените от зодията обичат панталони и вратовръзки, мъжки шапки. Слава Богу, мъжете не си падат по кринолини. Везните предпочитат украшения с художествена стойност, никаква ширпотреба! 
Изключително кокетни, вие ще имате успехи, ако си купувате много скъпи дрехи. вие обичате това и сега ще се развихрите. Не забравяйте да слагате любимите си пръстени и колиета - те привличат вниманието на всички.
image
Скорпион: Покажи сексуалността си
Модата за Скорпиона е едно от средствата да демонстрира своята сексуалност. Дори от дефектите си той умее да направи ефект. Шокираща класика в съчетание с особено сложно скроени и богато орнаментирани блузи, да речем, това е типичното гиздило на Скорпиона.

Помпозно? Може! Вулгарно и евтино? Никога! Сексуално бельо, костюми за вариете и стриптийз, сочни цветове, ефектни извивки и скъпи украшения - всичко това е Скорпионът!

В избора на дрехи те се ръководят само от вътрешни подбуди и стремежа да се отделят от тълпата. 
През настъпващата година носете дрехи по вашето тяло, без да се притеснявате от нищо. Не си купувайте широки и размъкнати дрехи, защото в тях няма да ви върви. Жените трябва да носят повече панталони.

image
Стрелец: Ура за свободните кройки
В младежка възраст неудържимата свобода, обзела Стрелеца, му налага спортния стил. Защо да робува на модата, по-добре да впрегне енергията си за реализиране на идеи и пътешествия.

Любимата им дреха е със свободна кройка, която не сковава движенията и творческите пориви. Стрелците трудно се разделят с любима дрешка, дори да е протрита.

В по-зряла възраст стилът на Стрелеца може да се промени в елегантно-романтичен. В гардероба му ще се появяват подчертаващи фигурата тоалети и оригинални украшения. 
Като допълнение на тоалетите си, слагайте екстравагантни шапки във всички видове и модели. Носете широки поли и панталони, които да не са много стегнати в кръста. Не подчертавайте талията си през годината.


image
Козирог: Пуритан и консерватор
"Овесена каша, сър!" може да възкликне модният експерт при вида на Козирога. Пуританство и консерватизъм. Това са точните думи, определящи неговия стил. В дрехата му няма нищо излишно. Най-много да допусне ръчно плетена дантела или скъпа естествена кожа, но само като гарнитура. Представителите на този знак обикновено избират нещо в сиво, черно или синьо с кройка а ла ученическа униформа.

Козирозите рядко носят украшения. Най-много - някой старинен накит, паднал им се по наследство. И то повече от уважение към предците. 
През настъпващата година е добре да си купите стилен и красив часовник. Точно той винаги ще привлича вниманието на хората и ще прави впечатление, а и ще ви носи късмет. Опитайте!
image
Водолей: Изпъквай и шокирай
Водолеите обичат блясъка в тоалетите, а добрият им вкус помага да изпълнят стремежа си да изпъкнат и шокират. Ярки, крещящи цветове (ултрамарин, електрик, тюркоаз), допълнени с немислими кройки или откровено прозрачни.

Това е стилът на Водолея от първи тип. Но има и Водолей от втори тип. Той предпочита екологично чистите материали, естествените цветове, небрежния стил. Това са интелектуалци, заети с умствен труд. Двата типа Водолеи все пак са обединени от едно: накитите, които носят, трябва да отразяват някаква идея, а не да са безсмислено красиви дрънкулки. 
Сега ще можете да си позволите да носите каквото си поискате и ще имате успехи. Само се доверете на вкуса си и ще бъдете винаги много екстравагантни. Ще правите впечатление и ще привличате погледите, в каквото и да сте облечени.
image
Риби: Бавно, но сигурно към шика
Рибите се приспособяват към модата последни. Но пък проявяват толкова изискан вкус! За всекидневните дрехи изискването на "плаващите" е едно -удобството.
Стилът им е изящен и романтичен, подчертават изваяните форми и асиметричните кройки. Рибите ги привличат преливащите се тъкани, меките коприни, трикотажът. Под знака на Рибите са тоалетите за сън. Те умират за пижами!
Тесни ризи или блузи, елегантни панталони или поли и задължително стилни обувки. През годината трябва да бъдете много стилни и ще правите добро впечатление на колеги и бизнеспартньори и роднини.
Ярките и сочни цветове ги плашат. По-близки до тях са размитото синьо и зелено. Накитите на Рибите, разбира се, са изплували от водата - перли, корали, седеф...


Тагове:   мода,   облекло,   зодия,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. furiika - :)))
03.01.2009 09:34
Типично раче!
цитирай
2. anastasiia - :)))
08.01.2009 01:20
И типично близначе!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mkalpakchiew
Категория: Изкуство
Прочетен: 589964
Постинги: 123
Коментари: 376
Гласове: 7139