Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2007 11:16 - Правилата за мъже! - Цветът на чорапите
Автор: mkalpakchiew Категория: Изкуство   
Прочетен: 1134 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.08.2007 13:47


imageЕлегантният мъж е елегантен от главата до петите, буквално. Затова, независимо дали си избрал по-спортен или по-официален външен вид, трябва да имаш предвид всяка част от облеклото си и дали тя се връзва с останалите.

Да поговорим за чорапите.

Има доста възможности да съчетаеш цвета на чорапите си с останалата част от облеклото. Но основното правило е следното: цветът на чорапите трябва да е като цвета на обувките, без обаче да контрастира твърде много с цвета на панталона. Най-добре е и трите да са в един цвят.

Черните обувки изискват задължително черни чорапи, белите – бели; кафявите – нюанси на кафявото. Но при всеки друг цвят, освен при черния и белия, трябва да се внимава нюансът на цвета на чорапите да не е по-тъмен от този на обувките.

imageРазбира се, можеш да си поиграеш и да съчетаеш цвета на чорапите си с някоя друга част от облеклото си, за да я подчертаеш. Можеш например да съчетаеш цвета на чорапите с някой от цветовете на вратовръзката си, с цвета на ризата си или с този на сакото – последната възможност е особено интересна. Всичко това важи най-вече за летните дрехи, които са в по-ярки цветове.

С една дума, дори една част от облеклото ни, която в общия случай не се вижда, трябва да бъде съчетана с останалите ни дрехи – това говори за стил и елегантност. 
Подбрано от http://www.vratovrazka.com/



Тагове:   мъже,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mkalpakchiew
Категория: Изкуство
Прочетен: 590672
Постинги: 123
Коментари: 376
Гласове: 7139